Notícies

Veure arxiu de notícies

AUDICIÓ FINAL del Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2018. Accés lliure

26/11/2018

La prova final d’aquesta edició se celebrarà el 26 de novembre en una audició pública a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, la qual serà retransmesa en streaming.

Entre els finalistes: dos joves catalans, una castellana lleonesa i una manxega, un nord-americà i un xinès. El Guardó atorga 18.000 euros al guanyador, un accèssit de 6.000 euros i mencions d’honor.

L’edició 2018 del Guardó Internacional Pau Casals per donar suport a joves violoncel·listes que organitza i atorga la Fundació Pau Casals (Premi Nacional de Cultura 2018) ja té finalistes. Els finalistes són: Amarilis Dueñas Castan (Valladolid), Lluc Pascual Sarret (Térmens, Lleida), Carla Conangla Oliveras (Sant Cugat del Vallés), Isabel García Castro (Toledo), Weng-Teng Chang (Taiwan, Xina), Johannes Gray (Chicago, EUA).

Els sis joves estudiants de violoncel han estat escollits entre les diverses de candidatures rebudes d’arreu del món que, des del passat 3 d’abril i fins al 15 de juliol d’aquest any, han sigut remeses a la Fundació. Els finalistes tenen fins a 22 anys d’edat, són estudiants de grau superior de violoncel o l’han aprovat ja, i provenen de països membres de la Unió Europea, Andorra, Puerto Rico i Uruguai (novetat d’aquest any), possible gràcies a un acord de col·laboració institucional amb el país llatinoamericà.
Igualment, per optar al Guardó, tots els candidats van haver de presentar el seu currículum acadèmic i artístic, un assaig personal expressant la seva motivació i un vídeo interpretant extractes de tres peces diferents per a violoncel sol.

El jurat d’aquesta edició està presidit per Marta Casals Istomin, vicepresidenta i cofundadora de la Fundació Pau Casals, i integrat per violoncel·listes de gran prestigi internacional: Marc Coppey, Alban Gerhardt, Frans Helmerson i Arnau Tomàs. Bernard Meillat, membre de la Comissió Assessora Internacional de la Fundació Pau Casals i director artístic del Festival Pau Casals, n’és el secretari.

Segueix l'Audició Final del Guardó via #Streaming a través del nostres canals

facebook.com/FundacioPauCasals
YouTube.com/FundacioPauCasals

Accés lliure
Si vols viure l'experiència i assistir-hi com a públic, inscriu-te!
Inscripcions gratuïtes a: fundacio@paucasals.org

https://www.internationalaward-paucasals.org/
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia