Notícies

Veure arxiu de notícies

Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes (CONVOCATÒRIA TANCADA)

05/04/2018

Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes (CONVOCATÒRIA TANCADA) La Fundació Pau Casals, establerta per Pau i Marta Casals l’any 1972, va crear la Beca Pau Casals, l’any 1984. Des de la convocatòria actual de 2018, està oberta a aspirants procedents de tots els països de la Unió Europea, Puerto Rico i Uruguai.
www.guardointernacional-p...

El Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes que ofereix la Fundació Pau Casals vol ajudar a joves violoncel·listes a ampliar els estudis de l’instrument per perfeccionar-ne la tècnica i l’art interpretatiu mitjançant la continuïtat dels estudis i la formació amb professionals destacats.

Els objectius del Guardó són:
1) Donar suport a joves violoncel·listes en la seva formació i perfeccionament tècnic i artístic.
2) Promoure una relació oberta amb voluntat de continuat amb els joves violoncel·listes que siguin guanyadors del Guardó, i fomentar la relació entre ells, en tant que ambaixadors de la Fundació Pau Casals per promoure el coneixement i difusió del llegat artístic, cultural i humà de Pau Casals.
El Guardó consta d’una dotació econòmica, però també de l’oferiment de la Fundació Pau Casals d’acompanyar i assessorar a la persona que sigui seleccionada en el desenvolupament de la seva formació artística i de la seva carrera.

El proper 6 de juliol expira el termini de presentació de sol·licituds per optar al Guardó Internacional Pau Casals 2018 per a joves violoncel·listes que ofereix la Fundació Pau Casals. Podeu consultar les bases de la convocatoria 2018, descarregant el díptic que us adjuntem.

Més informació:
fundacio@paucasals.org

https://www.internationalaward-paucasals.org/
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia