Notícies

Veure arxiu de notícies

La Fundació Pau Casals signa un acord amb la Fundación Yehudi Menuhin

09/05/2016

La Fundació Pau Casals signa un acord amb la Fundación Yehudi Menuhin La Fundació Pau Casals va signar amb la Fundación Yehudi Menuhin España un conveni de col·laboració per desenvolupar accions conjuntes en els àmbits de l’educació i de la cultura.

Jordi Pardo, director general de la Fundació Pau Casals i Enrique Barón, president de la Fundación Yehudi Menuhin España, van fer efectiu l’acord el dia 9 de maig a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, a Madrid.

Aquesta formalització de col·laboració conjunta permetrà crear un espai comú de treball i generar una cooperació que permeti un millor aprofitament dels recursos d’ambdues entitats.

Els objectius principals de l’acord impliquen l’àmbit educatiu, però també altres col·lectius més enllà d’aquest sector. El que es pretén, doncs, és promocionar les arts als centres educatius, però també, realitzar concerts i espectacles fora d’aquest entorn.

Més enllà d’aquestes fites, el conveni permetrà que hi hagi un intercanvi entre professionals i, també, que les dues institucions puguin presentar projectes conjunts.

http://fundacionyehudimenuhin.org/
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia