Notícies

Veure arxiu de notícies

II CONCURS INSTAGRAM @paucasals_fund

01/05/2015

II CONCURS INSTAGRAM @paucasals_fund Bases del II concurs Instagram:
Els participants podran concursar penjant les seves fotografies a INSTAGRAM, com a mínim amb els hashtags: #MuseuPauCasals, #DIM2015, #InstaPauCasals, i ser seguidors de @paucasals_fund a Instagram.

Concurs Instagram: Museu Pau Casals - Dia Internacional dels Museus 2015
Tema: Us proposem que feu fotos del Museu Pau Casals per celebrar Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus 2015 dels equipaments del Museu Pau Casals de Sant Salvador, El Vendrell, i de les activitats que s’hi organitzen. El Museu Pau Casals celebra el Dia Internacional dels Museus 2015 el cap de setmana del 16 i 17 de maig, amb un programa d’activitats publicades en el següent enllaç: http://www.paucasals.org

Dates: Les fotografies es poden penjar de l’ 1 fins el 17 de maig del 2015.

Premis: Primer premi serà un dinar per a 2 persones al Restaurant Vil·la Casals amb cava gentilesa de Jané Ventura (Vins i Caves).

Segon premi un ruta “Terra de vins, Terra de Pau Casals” per a dues persones , que inclou la visita al Museu Pau Casals més una visita amb tast de vins a un celler de la D.O Penedès (Avgvstvs Forum o Jané Ventura).

El tercer premi consisteix un en lot de productes i llibres del Museu.

Jurat i veredicte: Només s’acceptaran al concurs les fotografies penjades a INSTAGRAM que estiguin degudament etiquetades amb els hashtags esmentats i que els usuaris siguin seguidors del compte @paucasals_fund. El resultat es farà públic la darrera setmana de maig amb el nom del guanyador via Facebook i l’Instagram de la Fundació Pau Casals.

Les fotografies guanyadores seran les que el jurat decidirà. El guanyador haurà de presentar-se i identificar-se davant del jurat amb el seu telèfon mòbil ensenyant la fotografia guanyadora abans de rebre el premi. Les fotos presentades podran ser utilitzades per la Fundació Pau Casals amb la finalitat de difondre les activitats sense restriccions.

Condicions: Els participants assumeixen la responsabilitat d’haver obtingut, si s’escau, els drets d’imatge de les persones que apareguin fotografiades. Les imatges presentades al concurs no poden infringir drets d’autor ni altres drets a tercers.

La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases.

Per qualsevol dubte envieu-nos un missatge a través de l’e-mail community@paucasals.org o del Facebook de la Fundació Pau Casals.


Amb la col·laboració de:

www.janeventura.com
www.avgvstvsforvm.com
Restaurant Vil·la Casals - www.paucasals.org/ca/muse...
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia