Notícies

Veure arxiu de notícies

I Jornada de Cases Icòniques de Catalunya

15/04/2015

I Jornada de Cases Icòniques de Catalunya El proper 15 d'abril es celebrarà al Museu Pau Casals a la Platja de Sant Salvador (El Vendrell), la I Jornada de Cases Icòniques de Catalunya.

Les cases icòniques són espais de patrimoni que permeten comprendre i gaudir del llegat o la força de personatges històrics rellevants i d’arquitectures domèstiques d’alt interès. Vil·la Casals, al Vendrell; la Casa Milà (la Pedrera) i la Casa Amatller a Barcelona, la Casa Masó a Girona; la casa de Ramon Casas a Món Sant Benet (El Bages), el Cau Ferrat de Santiago Rusiñol a Sitges són alguns exemples d’aquest patrimoni ric, i singular de Catalunya. Amb l’objectiu d’encetar un debat sobre els reptes i oportunitats d’aquests béns culturals, i d’impulsar un projecte de col·laboració, la Fundació Pau Casals, la Fundació Catalunya-La Pedrera, la Fundació Amatller, el Consorci del Patrimoni de Sitges, la Fundació Rafael Masó de Girona i l’equip professional de Cases Singulars, hem constituït un grup de treball que vol dinamitzar projectes compartits.

El proper 15 d’abril se celebrarà la I Jornada de Cases Icòniques de Catalunya, a Vil·la Casals (Platja de Sant Salvador, El Vendrell) amb l’objectiu d’encetar una reflexió que permeti encarar els reptes i oportunitats en la gestió d’aquests tresors culturals de Catalunya. L’acte és obert a la participació de responsables i operadors de cultura i turisme, tècnics de patrimoni i museus i a tots aquells professionals i estudiants que hi vulguin participar.

La inscripció és gratuïta. Places limitades i reserva per ordre de confirmació. Al final de la Jornada hi ha previst un dinar al restaurant del museu, davant del mar, per continuar conversant, i gaudint d’aquesta trobada.

INSCRIPCIONS:
Podeu fer la vostra inscripció al c/e: fundacio@paucasals.org
Places limitades a l’aforament.

Preu del dinar al Restaurant de Vil·la Casals: 15 euros (iva inclòs)

Us hi esperem!

Adjuntem Programa en PDF
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia