Notícies

Veure arxiu de notícies

Curs de Pedagogia Moderna CelloBasics

Curs de Pedagogia Moderna CelloBasics La Fundació Pau Casals, l’European String Teacher’s Association (ESTA) i l’Esmuc organitzen el primer curs CelloBasics, un taller d’introducció a la pedagogia moderna del violoncel amb Vivien Mackie i Laura Folch. .

El curs, adreçat a professionals i estudiants a partir de 6è del Grau Professional de Música, tindrà lloc després de l'estiu a la Vil·la Museu Pau Casals.
El curs CelloBasics apropa la didàctica del violoncel d’una forma pràctica i directa als professionals i estudiants avançats en l’ensenyament d'aquest instrument. La metodologia dels tallers està orientada cap a l’aprenentatge experiencial i s’adapta a les característiques dels participants i a la seva situació.

El taller que s’impartiran a l’Esmuc es complementen amb CelloLab, un fòrum d’exploració i innovació per a violoncel·listes que tindrà lloc a la Vil·la Museu Pau Casals. En aquesta jornada, els participants treballaran en grup els temes iniciats a l’Escola, guiats per professors i artistes convidats.

Laura Folch impartirà les sessions a l'Esmuc i Vivien Mackie portarà a terme la sessió de CelloLab. Hi haurà un servei d’autocar gratuït pels inscrits Esmuc-Vil·la Casals.

http://www.esmuc.cat/actu...

Artistes convidats a CelloLab

· Ester Forment, ballarina, coreògrafa i creadora independent

· Joana Marí, ballarina, mestra i coreògrafa

· Lito Iglesias, violoncel contemporani

· Quico Puges, violoncel modern


Més informació:

http://www.esmuc.cat
Fundació Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museu: +34 977 684 276
Fundació: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creat per Signia